МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ
"Д-р Тота Венкова" АД, гр. Габрово
30.05.2011
След продължително боледуване почина нашият колега
Д-р Николай Куртев.


Години наред той оглавяваше Отделението по ендокринология. С прецизната си работа и взискателност той издигна на по-високо ниво ендокринологичната помощ. Той обучаваше пациенти, специализанти и медицински сестри. Беше учител и лекар за всички нас. Надяваме се, че с грижите си последните дни и часове сме били достатъчно колегиални и на високо професионално ниво. Надяваме се, че е видял в последните си часове болницата такава, каквато искаше да бъде.

Последно сбогом!
изглед за печат изпрати на приятел създай pdf с тази новина
26.05.2011
На 19 май 2011г. Хонорованият консул на България за Източна Фландрия г-н Вили Ван Импе, придружен от председателя на клуб "Приятели на Белгия" г-жа Марияна Башева беше гост на МБАЛ "Д-р Тота Венкова" АД и проведе среща с изпълнителния директор.
Бяха разгледани развитието на проектите за инвазивна кардиология, направените дарения за 2010г., предстоящото гостуване на д-р Фонтейн и обмяна на кадри между O.L.V. Clinic и МБАЛ "Д-р Тота Венкова" АД, както и предстоящи дарения за габровската болница.
изглед за печат изпрати на приятел създай pdf с тази новина
18.05.2011
В средата на месец юни габровската областна болница се готви да посрещне, за пореден път, известния белгийски уролог от Аалст д-р Етиен Фонтейн. Тази поредна негова визита в Габрово е част от дългогодишното ползотворно сътрудничество между нашата болница и болница OLV.
Заедно с тукашните си колеги , д-р Фонтейн ще има възможността да оперира пациенти по най-съвременните ендоскопски техники за лечение на редица урологични заболявания като: аденом на простатната жлеза, бъбречно каменна болест, тумори на бърбреците и пикочния мехур, вродени заболявания в детска възраст и т.н.
Беше закупена нова урологична апаратура , която ще помогне за извършването на описаните операции по правилата на най-съвременната урологична практика.
изглед за печат изпрати на приятел създай pdf с тази новина
Отиди на страница  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Категории новини